Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

add a heading

Besplatno psihološko savjetovanje i briga o mentalnom zdravlju

Sigurno je da briga o mentalnom zdravlju ima jednaku važnost kao i briga o fizičkom. U porodičnoj ambulanti Poliklinike Atrijum posvećeni smo pružanju sveobuhvatne zdravstvene njege našim pacijentima, uključujući podršku za njihovo mentalno blagostanje.

S obzirom na izazove s kojima se naša zajednica suočava, posebno u vezi s mentalnim zdravljem, odlučili smo pružiti podršku onima koji je najviše trebaju.

Porodična medicina Atrijum brine o 4000 pacijenata, i ovim putem s ponosom najavljujemo program besplatnog psihološkog savjetovanja za sve svoje članove porodične medicine, kao i za nove pacijente koji se odluče za prebacivanje svog medicinskog kartona u porodičnu ambulantu Atrijum.

Svaki osiguranik i član porodične medicine Atrijum ili pacijent koji se pridruži porodičnoj ambulanti Atrijum ima pravo na tri besplatna psihološka savjetovanja u toku narednih šest mjeseci. Naš tim stručnih psihologa stoji Vam na raspolaganju, pružajući podršku, razumijevanje i individualizirane strategije za suočavanje s izazovima.

Kako prebaciti medicinski karton porodične medicine u Polikliniku Atrijum?

Kontaktirajte trenutnu ambulantu: Prvo se obratite svom trenutnom timu porodične medicine i zatražite formular za prebacivanje medicinskog kartona. Ovaj korak označava početak vašeg prelaska.

Dostavite formular za prebacivanje: Nakon što dobijete i popunite formular, molimo vas da ga dostavite u našu polikliniku Atrijum kako bismo ga ovjerili i odobrili prebacivanje kartona.

Vraćanje ovjerenog formulara: Ovjereni formular će se vratiti u vašu trenutnu ambulantu, obavještavajući ih o vašoj nameri prelaska u Polikliniku Atrijum.

Slanje medicinskog kartona: Nakon što se proces prebacivanja završi, vaš medicinski karton će biti poslan službenim putem u porodičnu medicinu Atrijum.

Nakon prebacivanja kartona, imate puno pravo koristiti usluge naše porodične medicine Atrijum na teret ZZO KS.

Kako zakazati termin za besplatno psihološko savjetovanje ?

Za zakazivanje termina, dodatna pitanja ili informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Pozovite nas na broj 033-467-444 ili nam pišite na info@poliklinika-atrijum.ba

Piše: