Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Konsultacije sa onkologom Prof.N.Serdar Turhel u Poliklinici Atrijum !

Konsultacije sa onkologom Prof.N.Serdar Turhel u Poliklinici Atrijum !

Obavještavamo Vas da onkolog Prof.N.Serdar Turhel boravi u Poliklinici Atrijum 08.04.2020 godine.

Ovim putem pozivamo onkološke pacijente kojima je potrebno drugo mišljenje ili konsultacija da zakažu svoj termin. Važno je napomenuti da su konsultacije i druga mišljenja besplatna.

Zakazati termin i dobiti više informacija možete putem mail adrese poliklinika.atrijum@gmail.com. U prilogu maila svakako treba dostaviti nalaze koje imate.

Više o suradnji Anadolu Medical Centra i Poliklinike Atrijum

Suradnja između Anadolu Medical Centra i Poliklinike Atrijum ima za cilj pružanja što kvalitetnije usluge stanovnicima Bosne i Hercegovine. Zajednički projekti imaju za cilj razmjenjivanje informacija, edukacija osoblja, kao i stalne posjete između ove dvije ustanove.

Više o Anadolu Medical Centru

Anadolu Medical Centar Osnovan 2005. godine. Centar je povezan sa bolnicom Johns Hopkins u Sjedinjenim Američkim Državama, koja glasi za medicinski centar broj jedan u SAD-u. Bolnica pokriva širok spektar usluga, uključujući neurološke znanosti, kardiovaskularne bolesti, onkologiju, ginekologiju i IVF, dijagnostiku i snimanje. Postoji devet onkoloških odjela, uključujući onkološku dijagnostiku, hiruršku onkologiju, medicinsku onkologiju, radijacijsku onkologiju, hematološku onkologiju i onko-kardiologiju.

Piše: