Laboratorija Atrijum Sarajevo – Najsavremenije laboratorijske analize i pretrage.
Lider u privatnom medicinskom sektoru i sinonim za vrhunsku medicinsku brigu i usluge.

Poliklinika Atrijum je prva privatna poliklinika u Bosni i Hercegovini koja je uvela sistem porodične medicine po najvišim svjetskim standardima u bh. privatni zdravstveni sektor. Također smo i prva privatna poliklinika sa uslugom porodične medicine u kojoj se besplatno mogu liječiti svi osiguranici ZZOKS na području Kantona Sarajevo. Desetine hiljada uspješno liječenih i zadovoljnih pacijenata su rezultat našeg dugogodišnjeg rada. Kroz period od 20 godina uspješnog rada, našim pacijentima omogućavamo i pružamo isključivo najkvalitetnije usluge i brigu. Odnedavno u našoj ponudi možete pronaći širok spektar najsavremenijih laboratorijskih analiza i pretraga. Naš ljubazni tim Vam stoji na raspolaganju za sve upite.

LABORATORIJSKE ANALIZE

Pogledajte listu dostupnih laboratorijskih analiza. Sve analize se vrše po najsavremenijim standardima i u strogo kontrolisanim uvjetima i prostorijama.

SVE ANALIZE

LABORATORIJSKI PAKETI

U slučaju da imate potrebu za kombiniranjem dvije ili više analiza prilikom pretraga, preporučujemo vam da pogledate naše laboratorijske pakete.

DETALJNIJE O PAKETIMA

CJENOVNIK USLUGA

Naš cjenovnik usluga je transparentan i dostupan svim posjetiocima web stranice. Klikom na dugme pogledajte cijelu listu analiza uz prikazane cijene.

POGLEDAJ CJENOVNIK
Prepustite laboratorijske pretrage i analizu Vašeg zdravlja i zdravlja vaših najbližih timu iskusnih i pouzdanih stručnjaka.
IZABERI LABORATORIJSKU ANALIZU