Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Life Coaching u Poliklinici Atrijum !

Life Coaching u Poliklinici Atrijum!

Živimo u brzom, konzumentnom, korisničkom dobu gdje su sve veći napori da odgovorimo zahtjevima društva. Sve veća potreba za stručnim licem postaje nam dio svakodnevnice kako bi se na vrijeme spasili od ubrzanog tempa života i sustigli se u dahu harmonije za kojom trčimo a koju samo mali broj zna, umije pronaći.

Kome se obratiti kada naiđemo na prepreke ?

Ako je Vaš izazov vezan direktno za Vaše ciljeve i za uspjehe koje želite postići,  te ako želite naučiti kako komunicirati i biti najbolji u komunikaciji,  osvjestiti svoje resurse i maksimizirati ih na poljima, otkriti mape drugih ljudi , onda Vam zasigurno tu može pomoći životni trener.

Life coach ili životni trener postaje zanimanje budućnosti. Životni trener poznaje proces i sredstva promjene, te pomaže ljudima da ostvare svoje pozitivne promjene na poljima zdravlja, ličnog razvoja, međuljudskih odnosa, karijere, duhovnosti i finansija.

Svrha je izvući ono najbolje iz klijenta i omogućiti mu da donese kvalitetne odluke. Do cilja je jedna stepenica. Stepenica koja Vas vodi Vašim snovima. Stepenica iz koje izlazite iz svoje zone komfora. Stepenica koja kaže SADA je taj trenutak – želim promjenu i želim svog personalnog životnog trenera.

U nastavku Vam donosimo infografiku koja Vam može pomoći u pronalasku odgovora na pitanje, ” Zašto da potražim svog životnog trenera” i ”Na kojem polju želim da radim kada samu pitanju JA” ?

Prepozavanjem problema današnjice kao i sve veće potrebe za ovim uslugama, tim Poliklinike Atrijum postao je bogatiji za jednu mladu i stručnu osobu, njeno ime je

Alma Al-Daher, dipl.psiholog i Internacionalni Life Coach

Osim usluga Life Coachinga, od sada u našoj ustanovi možete obaviti :

  • Psihološko savjetovanje, psihološko konsultovanje
  • Otkrivanje uzročnika stresa i pružanje prevencije u svrhu zaštite mentalnog zdravlja

Za više informacija pozovite nas na broj 033 467 444 !

Zdravlje Vaše porodice u sigurnim rukama!

Piše: