Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Dobro došli u Polikliniku Atrijum Sarajevo

Poliklinika Atrijum Sarajevo počela je sa radom 1998. godine. Kao jedna od vodećih i najopremljenijih privatnih poliklinika u Sarajevu, brinemo se o zdravlju mnogobrojnih pacijenata. Zadovoljstvo naših pacijenata ogleda se u broju zdravstvenih kartona koji u našoj poliklinici danas prelazi cifru od 50.000!

0

ZDRAVSTVENIH KARTONA

Broj aktivnih pacijenata
0

GODINA RADA

Poliklinika osnovana 1998. godine
0

PROFESIONALACA

Stručan i profesionalan tim

Poliklinika Atrijum je prva privatna poliklinika u Bosni i Hercegovini koja je uvela usluge u oblasti porodične medicine gdje osiguranici ZZOKS-a (Zavod Zdravstvenog Osiguranja Kantona Sarajevo) mogu potpuno besplatno obavljati sve usluge baš kao što su radili u dosadašnjoj praksi, samo u državnim porodičnim ambulantama. Sve što je potrebno jeste ispuniti prijavnicu i doći u našu polikliniku.

Naš tim sačinjavaju iskusni i priznati medicinski stručnjaci koji su prepoznati kao jedni od vodećih stručnjaka u svojim oblastima kako u BiH, tako i u inostranstvu. 

Usluge u poliklinici Atrijum Sarajevo : 

Misija
Naša misija u Poliklinici Atrijum je pružanje vrhunskih zdravstvenih usluga uz visok nivo stručnosti, brige i pažnje prema svakom pacijentu. Posvećeni smo poboljšanju kvalitete života naših pacijenata kroz holistički pristup zdravlju, koristeći najnovije medicinske tehnologije i prakse. Nastojimo biti pouzdan partner na putu ka očuvanju i unapređenju zdravlja, pružajući personalizovanu medicinsku njegu koja se temelji na najvišim etičkim standardima.

Vizija
Naša vizija je postati neprikosnoveni lider u pružanju zdravstvenih usluga u Sarajevu, prepoznat po izuzetnoj stručnosti, inovacijama u medicini i beskompromisnoj posvećenosti pacijentima. Želimo biti sinonim za kvalitetu, pouzdanost i empatiju u svim aspektima zdravstvene zaštite koje pružamo. Kroz stalno usavršavanje, timski rad i partnerski odnos sa pacijentima, težimo postati referentna institucija koja postavlja standarde u zdravstvenoj industriji, ostavljajući trajan pozitivan uticaj na zajednicu kojoj služimo.