Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Porodična medicina Atrijum za osiguranike ZZO-KS

Porodična medicina Atrijum za osiguranike ZZO-KS

U maju 2014. godine u Poliklinici Atrijum počela je sa radom ambulanta porodične medicine, u sklopu ZZO (Zavoda zdravstvenog osiguranja). Time je za 1800 građana omogućeno liječenje u našoj privatnoj ustanovi i to sa standardnim zdravstvenim osiguranjem. Nakon potpisivanja novog ugovora 2017 godine i otvaranja drugog tima porodične medicine odlučili smo da to bude na drugoj lokaciji kako bi našim pacijentima osigurali bržu i kvalitetniju medicinsku zaštitu.

Porodična medicina – TIM 1

Adresa : Džemala Bijedića 185 ( zgrada Radon Plaze )

Kontakt telefon : 033 922 160 ili 033 408 748

Svi osiguranici ZZO KS imaju mogućnost  opredjeljenja za jedan od dva navedena tima, dok osobe koje već imaju otvorene svoje kartone u našoj porodičnoj medicini mogu da promjene tim u kojem će se voditi kao osiguranici.

SA KNJIŽICOM U PRIVATNU POLIKLINIKU!

Mnogi građani ne znaju za ovu mogućnost, iako je u drugim zemljama ovaj sistem liječenja uveden odavno. Poliklinika Atrijum je prva poliklinika koja je u BIH pokrenula sistem uvođenja porodične medicine u privatni sektor po najvišim svjetskim standardima. Prijaviti se mogu sve osobe starije od 14 godina.

JEDNOSTAVNA PROCEDURA

U Atrijum možete ostvariti svoja prava sa zdravstvenom knjižicom KS, kao što ste ostvarivali i u ambulanti porodične medicine koju ste dosad posjećivali, a to su :

  • Ljekarski pregled doktora porodične medicine
  • Vođenje Vašeg zdravstvenog stanja (liječenje, kontrola i praćenje bolesti)
  • Izdavanje uputnica za pretrage koje nisu u domenu porodične medicine ( specijalističke i konsultacijske preglede, dijagnostičke preglede, bolničko liječenje )
  • Otvaranje i zatvaranje bolovanja,
  • Sveobuhvatna i kontinuirana zdravstvena zaštita,

Naše prednosti su u tome da preglede zakazujete telefonski, da tretman akutnih stanja radimo bez narudžbe, pružamo mogućnost konsulatacija telefonom. Pravo na opredjeljenje imaju sve osobe starije od 14 godina. Ukoliko pacijent želi da se opredijeli za porodičnu ambulantu Atrijum, pozovite jedan od naša dva tima porodične medicine kako bi saznali potrebne korake za prenos Vašeg kartona.

Piše: