Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Prijava u porodičnu medicinu Atrijum !

Prijava u porodičnu medicinu Atrijum !

Drugi tim porodične medicine Atrijum otvoren na novoj lokaciji, Zmaja od Bosne bb

U maju 2014. godine u Poliklinici Atrijum počela je sa radom ambulanta porodične medicine, u sklopu ZZO (Zavoda zdravstvenog osiguranja). Time je za 1800 građana omogućeno liječenje u našoj privatnoj ustanovi i to sa standardnim zdravstvenim osiguranjem. Nakon potpisivanja ugovora i otvaranja još jednog tima porodične medicine odlučili smo da to bude na drugoj lokaciji kako bi našim pacijentima osigurali bržu i kvalitetniju medicinsku zaštitu.

TIM 1

Adresa : Džemala Bijedića 185 ( zgrada Radon Plaze )

Kontakt telefon : 033 922 160

Tim 1 čine : Dr. Armina Đugum i Elha Dudić

TIM 2

Adresa : Zmaja od Bosne bb ( zgrada Raiffeisen Bank )

Kontakt telefon : 033 408 748

Tim 2 čine : Dr. Dženana Bušatlija – Bavčić i Irma Bibić

Svi osiguranici ZZO KS imaju mogućnost  opredjeljenja za jedan od dva navedena tima, dok osobe koje već imaju otvorene svoje kartone u našoj porodičnoj medicini mogu da promjene tim u kojem će se voditi kao osiguranici.

SA KNJIŽICOM U PRIVATNU POLIKLINIKU!

Mnogi građani ne znaju za ovu mogućnost, iako je u drugim zemljama ovaj sistem liječenja uveden odavno. Poliklinika Atrijum je prva poliklinika koja je u BIH pokrenula sistem uvođenja porodične medicine u privatni sektor po najvišim svjetskim standardima. Prijaviti se mogu sve osobe starije od 14 godina.

JEDNOSTAVNA PROCEDURA

U Atrijum možete ostvariti svoja prava sa zdravstvenom knjižicom KS, kao što ste ostvarivali i u ambulanti porodične medicine koju ste dosad posjećivali. Naše prednosti su u tome da preglede zakazujete telefonski, da tretman akutnih stanja radimo bez narudžbe, pružamo mogućnost konsulatacija telefonom. Pravo na opredjeljenje imaju sve osobe starije od 14 godina. Ukoliko pacijent želi da se opredijeli za porodičnu ambulantu Atrijum, procedura je veoma jednostavna. Potrebno je donijeti zdravstvenu knjižicu i popuniti formular za opredjeljenje.

Saznajte više na : www.poliklinika-atrijum.ba

Zdravlje Vaše porodice u sigurnim rukama !

Piše: