Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Dr. Lazar Angelkov

Subspecijalista kardiolog, dr. Lazar Angelkov u Poliklinici Atrijum

“Najava dolaska subspecijalista kardiologa, dr. Lazara Angelkova, u Polikliniku Atrijum i zajednički rad s dr. Jasminom Ćorović-Kuburović, ekspertom za ultrazvuk srca u Poliklinici Atrijum”

Vodeći stručnjak iz područja kardiologije, dr. Lazar Angelkov, subspecijalista kardiologije iz bolnice “Sveti vračevi” u Bijeljini pridružit će se timu poliklinike Atrijum u Sarajevu 04 i 05.08.2023. Zajedno sa dr. Jasminom Ćorović-Kuburović, koja je prepoznati stručnjak za ultrazvuk srca pružit će iznimnu kardiološku skrb pacijentima.

Srčani poremećaji zahtijevaju posebnu stručnost u području kardiologije, a dolazak dr. Lazara Angelkova u polikliniku Atrijum pruža dodatnu stručnost i resurse za pacijente s poremećajem srčanog ritma. Dr. Angelkov je već prepoznat kao jedan od regionalnih lidera u elektrofiziologiji i poremećajima srčanog ritma. S druge strane, dr. Jasmina Ćorović-Kuburović je već aktivno angažirana u poliklinici Atrijum i cijenjena je kao ekspert za ultrazvuk srca. Njihov zajednički rad stvorit će sinergiju stručnosti i omogućiti bolju skrb pacijentima s poremećajem srčanog ritma.

Dr. Angelkov će pružiti stručne usluge u području elektrofiziologije i liječenja poremećaja srčanog ritma, dok će dr. Jasmina Ćorović-Kuburović nastaviti pružati expertni ultrazvučni pregled srca. U Poliklinici Atrijum će biti dostupne različite metode dijagnostike i liječenja, uključujući elektrokardiografiju (EKG), holter monitoring, preporuke za elektrofiziološke studije i ablacijske postupke te personalizirane terapije. Pacijenti će dobiti individualiziran pristup i najnovije metode liječenja.

Poliklinika Atrijum srdačno poziva sve pacijente s poremećajem srčanog ritma da iskoriste ovu priliku i zakažu svoje konzultacije s dr. Lazarom Angelkovom i dr. Jasminom Ćorović-Kuburović.

Za više informacija i zakazivanje termina 04 i 05.08.2023 , kontaktirajte polikliniku Atrijum na sljedeće kontakte:

• Telefon: 033 467 444

• Adresa: Džemala Bijedića 185

Piše: