Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Anti-Aging tretmani lica i kože

Anti-Aging tretmani lica i kože

Dobrodošli u polikliniku Atrijum, Vašu destinaciju za vrhunske anti-aging tretmane koji će osvježiti Vašu kožu i pomladiti Vaš izgled. Naš stručni tim nudi širok spektar tretmana prilagođenih individualnim potrebama Vaše kože. U nastavku donosimo tretmane koji se izvode u poliklinici Atrijum.

Cjenovnik usluga Anti-aging tretmana možete pogledati OVDJE

Hijaluronski Fileri: Precizno oblikovanje i prirodni Izgled

Jedan od ključnih elemenata naših anti-aging tretmana su hijaluronski fileri, koji nude efikasno i bezbolno rješenje za oblikovanje lica i smanjenje znakova starenja.

  • Hijaluronski fileri za usne: Ako želite dodati volumen ili oblik Vašim usnama, hijaluronski fileri su idealno rješenje. Precizno primijenjeni, fileri će naglasiti konture Vaših usana i pružiti puniji, privlačniji izgled.
  • Hijaluronski fileri za jagodice: Istaknute jagodice mogu dodati mladenački izgled Vašem licu. Hijaluronski fileri za jagodice omogućuju definiranje i podizanje jagodičnih kostiju, stvarajući ravnotežu u proporcijama lica.
  • Hijaluronski fileri za podočnjake: Tamni krugovi i izražene podočnjake mogu umanjiti svježinu Vašeg izgleda. Hijaluronski fileri za podočnjake pružaju hidrataciju i punjenje, smanjujući tamne krugove i vraćajući svjetlost i vitalnost području oko očiju.
  • Hijaluronski fileri za bradu: Definirana brada može značajno utjecati na konture lica. Hijaluronski fileri za bradu omogućuju dodavanje volumena i definicije bradi, stvarajući izraženiji i balansiraniji izgled lica.

Botox

Botox je efikasan tretman za smanjenje dinamičkih bora poput bore između obrva, bore oko očiju (nazvane i “kravlje bore”) i bore čela. Precizno primijenjen, Botox daje prirodan izgled bez gubitka mimike lica.

Više o ovoj proceduri pogledajte OVDJE

PRP terapija: Prirodna obnova i očuvanje mladolikosti

Ova inovativna terapija koristi vaše vlastite biološke resurse kako bi potaknula prirodnu obnovu kože i kose, rezultirajući svježijim izgledom i bujnom kosom.

  • Terapija podmlađivanja PRP: PRP terapija za podmlađivanje kože koristi faktore rasta iz Vaše vlastite krvi kako bi stimulirala proizvodnju kolagena i elastina, osiguravajući čvršću, glađu i sjajniju kožu. Ova terapija je efikasna za smanjenje bora, poboljšanje teksture kože i osvježavanje tena, pružajući dugotrajne rezultate bez invazivnih zahvata.
  • Terapija za usporavanje gubitka kose PRP: Gubitak kose može biti izazovan za mnoge ljude, ali PRP terapija nudi nadu za obnovu i jačanje kose. Koristeći Vašu vlastitu plazmu bogatu faktorima rasta, PRP terapija potiče rast novih folikula kose, smanjuje gubitak kose i poboljšava opću gustoću i kvalitetu kose. Ovaj neinvazivni tretman pruža efikasno rješenje za muškarce i žene koji se bore s problemima gubitka kose.

Mezoterapija: Personalizirani pristup njezi kože

Ova inovativna tehnika pruža ciljanu i efikasnu njegu kože koristeći koktele hranjivih sastojaka koji se ubrizgavaju direktno u kožu, pružajući intenzivnu hidrataciju, obnovu i revitalizaciju.

  • Mezoterapija podmađivanja kože: Za sveobuhvatnu obnovu i pomlađivanje kože, mezoterapija podmađivanja koristi koktele hranjivih sastojaka, vitamina i antioksidanata kako bi stimulirala proizvodnju kolagena i elastina. Ovaj tretman učvršćuje kožu, smanjuje bore i fine linije te vraća mladenački sjaj koži.
  • Mezoterapija izbjeljivanja pigmentacije: Tamne mrlje i neujednačen ten mogu biti izazov za mnoge ljude. Mezoterapija izbjeljivanja pigmentacije koristi specijalno dizajnirane koktele koji smanjuju proizvodnju melanina i posvjetljuju tamne mrlje, osiguravajući ujednačen i blistav ten.
  • Mezoterapija za liječenje akni: Akne mogu biti frustrirajuće i estetski problematične. Mezoterapija za liječenje akni koristi koktele s antibakterijskim sastojcima, vitaminima i mineralima koji smanjuju upalu, reguliraju proizvodnju sebuma i ubrzavaju zacjeljivanje akni, čineći kožu čistom, glatkom i bez nepravilnosti.
  • Mezoterapija za uklanjanje bora: Bore i fine linije mogu biti vidljivi znakovi starenja kože. Mezoterapija za uklanjanje bora koristi koktele koji potiču proizvodnju kolagena i hidriraju kožu, smanjujući vidljivost bora i ostavljajući kožu svježom i pomlađenom.
Dr. Khalil Pour Azar Dariush

Povezane usluge iz iste oblasti