Ponedjeljak – Petak 08:00 – 17:00

Zašto sačuvati matične ćelije ?

Zašto sačuvati matične ćelije ?

Sačuvajte matične ćelije Vašeg djeteta!

Kao buduće roditelje čekaju Vas velike odluke. Nijedna odluka se ne donosi lako, a naročito kada je u pitanju zdravlje porodice. Uvažavajući Vaše želje i mogućnosti pripremili smo Vam ponudu koja je ubjedljivo najbolja na našem tržištu.

Ponuda obuhvata:

KRIOPREZERVACIJU MATIČNIH ĆELIJA– 20 godina i duže

Seracell Vam nudi usluge obrade i skladištenja – krioprezervacije matičnih ćelija Vaše djece za period od 20 godina pod najrigoroznijim njemačkim medicinskim standardima. Nakon 20 godina bićete u mogućnosti da produžite čuvanje uz najminimalnije cijene.

USLUGU SERACELL BIOMEDICINSKOG CENTRA

Sada je mnogo lakše oformiti banku matičnih ćelija nego ranije, ali je iznad svega teško ispoštovati najviše standarde kvaliteta. Upravo zbog sistema kvaliteta i vrhunske kontrole čitavog proizvodnog procesa Seracell se izdvaja od ostalih banaka. Jer Seracell nije banka – Seracell je biomedicinski centar koji iza sebe ima stotine procesuiranih transplantacija matičnim ćelijama.

ISKUSTVO U TRANSPLANTACIJI MATIČNIM ĆELIJAMA

Seracell je specijalizovan u oblasti obrade matičnih ćelija, njihovog skladištenja i priprema za transplantaciju. Matične ćelije iz koštane srži i periferne krvi se uspješno koriste već 20 godina za liječenje leukemije i drugih bolesti. Seracell podržava ove metode i liječenja sa 10 godina iskustva u pripremi matičnih ćelija za transplataciju.

GMP STANDARD

Standard osigurava da se uzorak krvi iz pupčane vrpce Vašeg djeteta procesuira pod identičnim zahtjevima kvaliteta koji važe i za pripremu transplanata matičnih ćelija namjenjenih kliničkoj upotrebi – transplantaciji. Na taj način se prilikom obrade i skladištenja obezbjeđuje veći broj matičnih ćelija koje se krioprezerviraju. Ovaj sertifikat nemaju sve banke matičnih ćelija.

OSIGURANJE OD BANKROTSTVA

Uzorci Vašeg djeteta biće na sigurnom. Seracell poseduje ultra moderne GMP laboratorije sa odgovarajućim krio-tankovima za skladištenje zamrznutih uzoraka krvi iz pupčanika. Međutim, ono što odlikuje njemačku kompaniju je na prvom mjestu odgovornost. S toga je Seracell osigurao svoju cjelokupnu proizvodnju, kao i sve uzorke krioprezerviranih matičnih ćelija za slučaj eventualnog bankrotstva. Sve isključivo da biste Vi bili bezbrižni.

NAJBOLJE FINANSIJSKE USLOVE

Ubjedljivo najbolja finansijska ponuda praćena preciznom i transparentnom dokumentacijom. Bez skrivenih troškova. U cijenu su uključene apsolutno sve usluge koje se tiču prikupljanja, kurirske službe, obrade i krioprezervacije matičnih ćelija, seta za prikupljanje, poreza kao i administrativnih poslova. Nijednog momenta od Vas nećemo tražiti bilo kakvu dodatnu nadoknadu tokom perioda od 20 godina. Na to se obavezujemo. U slučaju da Vam matične ćelije zatrebaju biće Vam na raspolaganju u roku od dva radna dana.

+ Mogućnost plaćanja na rate
(za detaljnije uslove pozovite info centar na broj 062 005 002)


Detaljni prikaz usluga koji su obuhvaćeni CORD IPS ponudom:

 • 20 godina krioprezervacije
 • Svi porezi uračunati
 • Set za prikupljanje krvi pupčane vrpce
 • Prikupljanje krvi iz pupčanika u porodilištu
 • Sve kurirske usluge
 • Express dostava uzorka u Seracell
 • Administrativni troškovi
 • Detaljno testiranje majčine krvi
 • Detaljno testiranje krvi pupčane vrpce
 • Obrada uzorka prema najrigoroznijim standardima
 • Izdavanje ličnog sertifikata o krioprezervaciji
 • Dokumentovana zaštita čuvanja matičnih ćelija za slučaj bankrotstva!

Kontakt telefon Seracell BIHbih

matične : 062 005 002 , 061 778 774

Piše: